20 Haziran 2017 Salı

Polyurea İzolasyonun Faydaları

En verimli izolasyon seçeneği olan polyurea ürünlerinin faydalarını ele alacağımız bu yazı ile sizlerin bu konuda merak edebileceğiniz bütün konulara değinmeye çalışacağız. Yaşadığımız binaların daha uzun ömürlü olmasında yalıtımın hayati bir rol üstlendiği bilinen bir gerçektir. Hal böyle olunca hem ferah ve konforlu hem de sağlam yapılara sahip olmak için çeşitli seçeneklere başvurmamız gerekmektedir. Bütün uygulamaları ele alıp incelediğinizde bütün oklar polyurea ürünlerin işaret edecektir. Çünkü en hızlı uygulanan ve verimli olanı budur.

Apartmanlar taşıyıcı kolonlar üzerine inşa edilirler. Bu kolonlar içerisinde demirler bulunur ve zamanla nemden etkilenerek pas tutabilir. Yağışlar, mevsimsel geçişler, yalıtımsız temel ve duvarların buralara işlemesi gibi nedenlerden dolayı yapı zayıflayabilir. Zaten deprem kuşağında olan ülkemizde bu durum büyük bir riskin ortaya çıkmasına sebebiyet verebilir. Polyurea ile yalıtım yapılan temel ve duvarlar yağmur kar gibi doğa olaylarından çok daha az etkilenirler ve bu bahsetmiş olduğumuz taşıyıcı kolonlar da daha uzun süre sağlamlığını korur.

En önemli faydalarının başında bu gelse de getirileri bununla sınırlı değildir. Su, ısı ve ses geçirgenliğini önemli bir oranda düşüren mucizevi ürünle güneş alan yada almayan, suya darbeye ve diğer bir çok etkenle mücadele etmek zorunda kalan yüzeylerde kesin sonuç alırsınız. Gerek hızlı yapılması gerekse bu anlamda maliyetlerinin düşük oluşuyla birlikte çok uzun yıllar hiçbir sorunla karşılaşmadan kullanılabilir oluşu ile yapacağınız en doğru tercihlerin başında gelecektir.

Bu sektörde bir çok firma bulunmakta ve hemen her gün yenileri dahil olmaktadır. Dolayısı ile size ve projenize en uygun olanını bulmak ta önemlidir. Bunun için yapmanız gereken ilk ve en önemli şey firmanın geçmişini, tecrübesini ve referanslarını sorgulamak olacaktır. Güven veren, köklü kuruluşlar arasında seçiminizi yaparak hem yüzde yüz memnun kalabileceğiniz bir hizmet alabilir hem de aklınızdaki soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz. Konunun diğer boyutlarını ilerleyen yazılarımızda ele almaya çalışacağız. Bizi takip ederek polyurea hakkında sorularınıza cevap bulabilir ve tavsiyelerimiz sayesinde kendinize doğru bir yol haritası çizebilirsiniz. Dilediğiniz an iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder