27 Haziran 2017 Salı

Kadıköy'de Polyurea Kaplama

Kadıköy polyurea izolasyon hizmetlerimiz kapsamında bir çok alandaki yalıtım ihtiyaçlarınıza hızlı, kaliteli ve ekonomik çözümler üretmekteyiz. Uzman kadromuz ve yıllar içerisinde edinmiş olduğumuz bilgi birikimi sayesinde yüzde yüz memnuniyet garantisi veriyoruz. Fİrma olarak Kadıköy polyurea izolasyon sektörünün öncü kuruluşlarından bir tanesiyiz. Siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğumuz bir takım ayrıcalık ve ücretsiz hizmetlerle memnuniyet seviyenizi en üst düzeye ulaştırmayı kendimize hedef seçtik. Özel polyurea ürünlerimiz ile yapılardaki yaşam kalitesini arttıran, ferah mekanlar sağlayan uygulamalara imzamızı atıyoruz. Çatı yalıtımından temel izolasyonuna kadar bir çok alanda kullanım imkanı olan ürünlerimizin uygulama süreci de oldukça kısa sürmektedir. Anlaşma sağlanması halinde çok kısa süreler içerisinde uygulama yaparak kullanımınıza sunuyoruz.

Söz avantajlar konusuna geldiğinde ürünlerimizin açık ara önde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Zira diğer geleneksel yöntemleri göz önüne aldığımızda gerek zaman, gerekse mali açıdan bir çok faydası bulunmaktadır. Öncelikle hemen hazır hale gelir ve size zaman kaybettirmez. Diğer yandan Kadıköy polyurea seçeneği daha uzun ömürlüdür ve bir kez yapıldığında uzun yıllar aynı sorunla bir daha karşılaşma ihtimaliniz yok denecek kadar azdır. Gelin uygulama alanlarına maddeler halinde birlikte göz atalım.


  • Havuz yalıtımı
  • Çatı uygulamaları
  • Bina temeli
  • Üretim ve sanayi tesisleri
  • Teras, banyo ve mutfaklar
  • Otopark zemin kaplama


Bu başlıca alanları çoğaltmak mümkündür. Kullanım alanları sayısızdır. Su, ses ve ısı geçirgenliğini önlemek amacı ile akla gelebilecek her yerde tercih edilebilir. Püskürtülecek yüzeyde çok kısa bir hazırlık sürecine ihtiyaç duyulur. Gerekli hazırlıklar tamamlandıktan sonra kendine has ekipmanlarla uzman personel tarafından püskürtülür. Saniyeler içerisinde kuruyarak hazır hale gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder