1 Mayıs 2017 Pazartesi

Polyurea Erenköy

Polyurea Erenköy alanında sizlerin beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek niteliğe sahip, yüksek kaliteli ve verimli çözümler sunmaktayız. Son yılların gözde yalıtım malzemesi olan ürünümüz ile ses, ısı ve su izolasyonu taleplerinizi oldukça kısa süreler içerisinde karşılıyoruz. Polyurea Erenköy hizmetlerimiz kapsamında uygulama yapılmasını istediğiniz alanı yerinde ücretsiz keşfediyor, teknik bilgiler aktardıktan sonra uygulamaya geçiyoruz. Oldukça kısa bir süre içerisinde kuruyarak kullanıma hazır hale gelen polyurea için en iyi seçenek olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Zira geleneksek yöntemleri ele aldığımız için ayrı ayrı birden fazla kez işlem ve harcama yapılma zorunluluğu ortaya çıkmaktadır. Erenköy polyurea izolasyon sektörünün öncü kuruluşu oluşumuzu yenilikçi ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımıza borçluyuz.



Polyurea Kaplama Erenköy

Kullanılacağı alana göre farklı seçenekleri olan ürünümüzün kullanılmasından önce yerinde inceleme yapılması zaruridir. Güneş alan, suya maruz kalan yada diğer etkenlerden etkilenen alanların detaylı bir şekilde teknik incelemeye tabi tutulması, kullanılacak en doğru malzemenin belirlenmesini sağlar. Bu da kesin sonuç almayı ve verimi ciddi manada yükselterek yatırımınızın tam karşılığını almanızın önündeki engelleri kaldırır. Peki nerelerde kullanılabilir? Gelin isterseniz bu konuyu başlıklar altında birlikte inceleyelim.


  • Binaların toprak altında kalan kısımlarında
  • Bodrum katlarda (sürekli neme maruz kalan alanlarda)
  • Çatılarda su ve ısı yalıtımı ihtiyaçlarında
  • Cephe izolasyonunda
  • Teras ve balkonlarda
  • Havuz zeminlerinde
  • Fabrika ve üretim tesislerinde
  • Banyo zeminlerinde
  • Ve daha bir çok yerde daha konforlu bir yaşam için tercih edilebilir.
Polyurea Erenköy hizmetlerimiz ile yaşadığımız mekanlarda sağladığımız ayrıcalıklarla daha rahat ve ferah yaşam alanlarına sahip olmanız mümkün olabilmektedir. Yukarıda söz ettiğimiz üzere bizi aradığınızda sizin belirlemiş olduğunuz gün ve saatte adresinizde ziyarete gelerek bir takım ön çalışmalar gerçekleştirirken sizlere gereken teknik bilgileri aktararak merak ettiklerinizi sunuyoruz. Sonrasında mutabakat halinde işe koyularak mümkün olabilecek en erken tarihte bitirerek teslim ediyoruz. Size yalnızca kaliteli Polyurea Erenköy hizmetlerimizin ayrıcalıklarını yaşamak kalıyor.

Konuyla ilgili daha kapsamlı bilgi edinmek isterseniz diğer sayfalarımıza göz atabilir yada bizi arayarak uzman müşteri temsilcilerimiz ile dilediğiniz gün ve saatte görüşebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder